Om oss

Din flyttfirma för Stockholm till Malmö

Rospiggen Express AB är ett modernt flyttserviceföretag (flyttfirma) med terminaler i Stockholm, Värmdö och Norrtälje. Vi är medlemmar av Svenska Åkeriförbundet samt Åkeriföreningen ABC Åkarna.

Vi har samtliga branschförsäkringar enligt SMFs (Sveriges möbeltransportörers Förbund) rekommendationer genom Trygg- Hansa och Länsförsäkringar samt följer SMFs generella avtal.

Historik

Rospiggen Express har bedrivit flyttverksamhet sedan början av åttiotalet och var ursprungligen en lokal flyttfirma i Roslagen. Så småningom utökades verksamheten till Europatransporter, framförallt till Spanien. I takt med att ryktet om den lilla men kompetenta flyttfirman spred sig började även företag och privatpersoner från Stockholm och övriga Sverige att anlita Rospiggen.

Vid slutet av 90-talet var Rospiggen Express redan ett av de mest välrenommerade flyttföretagen inom både privat- och företagsflyttningar, med kontor i både Stockholm och Norrtälje.

1998 införlivades flyttfirman Stockholms Företagsflytt AB i Rospiggen Express. Därmed flyttade vi vårt huvudkontor till Stockholm och företagsflyttningar kom att stå för större delen av vår verksamhet.

Vi har idag vårt huvudkontor i Stockholm och terminaler i Norrtälje och Värmdö. Vi har dessutom ett nätverk av noga utvalda lokala transportörer både i Sverige och utomlands som hjälper oss att bistå våra kunder med trygga och professionella flyttransporter. Rospiggen Express är i dag en av Sveriges mest välkända och tillgängliga flyttfirmor. Vi kör från våra terminaler till hela Sverige, främst till södra Sverige, Göteborg och Malmö.

Affärsidé

Rospiggen är en flyttfirma som skall erbjuda kvalitativa helhetslösningar inom flytt för såväl företag som privatpersoner.

Rospiggen företagskunder skall förutom företagsflyttningar även kunna erhålla hjälp vid interna omflyttningar, möbelmontage och internservice m.m. samt erbjudas förmånliga avtal för de anställda vid privatflyttningar.

Våra privatkunder skall kunna välja om de vill ha totalservice såsom packning, specialemballering, flyttstädning och magasinering eller endast transport. Vår flyttpersonal skall särpräglas av att vi alltid har en professionell attityd, korrekt utrustning samt bär Rospiggens arbetskläder.

Rospiggens nyckelord skall vara trygghet, tillgänglighet och flexibilitet.