Magasinering Stockholm

Vi erbjuder magasinering i våra säkerhetsklassade varmlager. Rospiggen har ett citylager i Frihamnen i Stockholm, och större lager i Vallentuna och Värmdö. Magasinering hos Rospiggen beräknas efter mängden du lägger in, snarare än att sätta pris på en fast yta. Det är en sparsam och effektiv lösning kort- och långsiktigt för både privatpersoner och företagsmagasinering.

Du kan magasinera möbler i våra förråd så länge du vill. Vi tar ut en intagsavgift och har en månads uppsägningstid. När du vill plocka ut något säger du till tre dagar innan, så tar vi fram objektet inför ditt besök.

Genom att magasinera i säkerhetsklassat varmlager på pall, i slutna trälådor eller vid behov på fria ytor håller dina inventarier på bästa sätt. För extra trygghet har vi försäkring mot vatten, brand och skadegörelse. I andra händelser gäller din hemförsäkring, se bara till att göra en anmälan hos ditt försäkringsbolag. Skicka en offertbegäran redan idag, och lägg dina saker i tryggt förvar! Du är varmt välkommen att höra av dig på telefon eller e-post med frågor.