Företagsflytt & Kontorsflytt i Kista

Företagsflytt på ett enkelt sätt – minimera driftstopp i er verksamhet genom att anlita en erfaren och väletablerad flyttfirma i Kista och Stockholm.

Vi har stor förståelse för att driftstopp i er verksamhet innebär förlorade intäkter. Vi på Rospiggen Express tar detta på största allvar och kommer säkerställa att flytten till er nya företagsadress går så snabbt och smidigt som möjligt. På grund av detta så tar vi även natt- och helguppdrag för att anpassa oss efter våra kunders specifika behov och önskemål.

Faktum är att företags- och kontorsflytt är vårt absoluta expertområde och vi har mängder av lyckade företagsflyttar i Kista och Stockholm att referera till. Oavsett om ni är i processen att flytta ett litet nystartat kontor, eller kanske ett stort huvudkontor med hundratals skrivbord så är vi på Rospiggen Express bokstavligen helt optimala för uppgiften.

Avgörande fördelar med Rospiggen Express:

✔ Över 25 års erfarenhet och specialiserade inom kontorsflytt och företagsflytt i Kista och Stockholm.

Säkraste flyttfirman inom företags- och kontorsflytt i Kista. Samtliga kontorsflyttare hos oss på Rospiggen Express är Personalsäkerhetskontrollerade. Det vill säga, de är certifierade för att arbeta med säkerhetskänsligt material och utbildade i säkerhetsskydd.

✔ Komplett helhetslösning – vi hanterar allt från montage till packning och datakoppling. Vi ger dig en smidigare företagsflytt vilket innebär att du slipper allt extraarbete med planering och samordning mellan olika leverantörer.

✔ Vi är certifierade enligt ISO och är sanna experter inom alla olika slags flytt transporter.

✔ Professionella och välutbildade – alla våra medarbetare måste genomföra vår interna utbildning innan de skickas ut i fält.

✔ Flexibla – vi anpassar oss efter våra kunders scheman och tar även på oss helguppdrag för att minimera driftstopp i deras ordinarie verksamhet.

✔ Garanterat fast pris utan dolda avgifter.

Vi förstår till fullo de utmaningar som ni möter inför en företagsflytt och vårt löfte till er är att vi kommer att göra vårt absolut bästa för att leva upp till era förväntningar.

Har du några frågor om kontors- och företagsflytt i Kista med omnejd? Vi svarar gärna på dina frågor och välkomnar dig att ta kontakt med oss på 08-54 54 22 80.