Montering av din kontorsinredning

Montering av möbler för en hel kontorsinredning är mer tidskrävande än det först verkar. Speciellt när ditt företag precis har bytt lokal och det finns annat att ta itu med. Låt oss från Rospiggen Express AB avlasta dig. Vi sköter allt möbelmontage, när det passar dig. Under tiden kan du ägna dig åt viktigare saker för kärnverksamheten.

Utifrån vårt breda utbud av tjänster kan du kombinera montering av kontorsmöbler med annat, till exempel kan vi sälja eller återvinna gamla möbler. Vårt mål är att erbjuda en helhetslösning, som innebär en smidigare flytt utan onödigt extrajobb för dig med att planera och hålla koll på olika leverantörer.

Erfarenheten på Rospiggen sträcker sig tillbaka till 1986. Under åren har vi byggt upp en enorm kunskapsbank och god rutin. Vi arbetar effektivt och får jobbet gjort på det sätt du vill. Kontakta oss genom en offertförfrågan, så svarar vi med ett prisförslag så fort vi kan. Har du frågor kring möbelhantering och våra andra tjänster kan du enkelt nå oss via telefon och e-post.