Kontorsflytt & Företagsflytt i Haninge

#1 inom företagsflytt i Haninge. Garanterat fast pris där allt ingår!

Om du önskar en stress- och bekymmersfri företagsflytt i Haninge har du kommit till rätt ställe! På Rospiggen Express förstår vi till fullo de utmaningar som ni möter vid en kontorsflytt. Vårt primära fokus är att säkerställa minimalt med driftstopp så att ni kan jobba på som vanligt.

Helhetslösning inom kontorsflytt i Haninge

Rospiggen Express bokstavligen revolutionerade flyttbranschen från dag ett genom att introducera våra professionella kontorsflyttar med garanterade fasta priser och ett ”all-inclusive” erbjudande där allt ingår. Hos oss behöver du inte samordna med andra leverantörer eller gissa vad det kommer att kosta. Vi tar hand om hela er kontorsflytt och kan snabbt presentera ett detaljerat offertförslag där ni kan se alla moment som ingår till ett garanterat fast pris.

Vi känner till Haninge som om det vore baksidan på våra egen hand, men vi är lika bekanta med alla närliggande områden som exempelvis Söderby, Söderhagen, Handen och Brandbergen. Oavsett om ni vill flytta ett litet kontor till en annan adress i Haninge eller ett stort företag till Tyresö eller någon annan del av Stockholm så är vi perfekta för uppgiften.

Kontorsflytt i Haninge från Rospiggen Express:

✔ Garanterat fast pris där allt ingår. Hos oss finns inga otrevliga överraskningar eller dolda avgifter. Vi sammanställer en kostnadsfri flyttoffert där ni kan se allt som ingår som exempelvis packnings- & uppackningstjänster, demontering och återmontering av allt flyttgods, etc.

✔ ISO certifierade och fullt försäkrad flyttfirma.

✔ Personalsäkerhetskontrollerade kontorsflyttare. Alla våra flyttarbetare är utbildade i säkerhetsskydd och auktoriserade för att arbeta med säkerhetskänsligt material.

✔ Punktlighet. Du kan förvänta dig högsta service och kvalitet genom hela processen, oavsett omfattningen av arbetet.

✔ Säkerhet – vi garanterar säkerheten för allt flyttgods.

✔ Erfarenhet och Professionalism. Ni kommer att bli tilldelade ett dedikerat team av skickliga och erfarna kontorsflyttare med över 25 års erfarenhet inom kontors- och företagsflytt i Haninge med omnejd.

✔ Flexibel kontorsflytt i Haninge – ni bestämmer när företagsflytten ska ske. Vid behov så åtar vi oss både natt- och helguppdrag, etc.

Om du har några frågor om kontorsflytt i Haninge med omnejd, ring oss gärna nu på 08-54 54 22 80. Varmt välkommen att ta kontakt med oss!