Fastighetsservice och vaktmästeri i Stockholm

Rospiggen Express AB utför olika typer av fastighetsservice i Stockholm och Norrtälje. Fokus för oss är framförallt hög kvalitet och att bemöta dig på ett serviceinriktat och tillmötesgående sätt. Med fastighetsskötsel i toppklass uppnår vi vårt mål: riktigt nöjda kunder. Vi har ett stort antal återkommande uppdragsgivare för tjänster inom vaktmästeri och fastighetsskötsel i området kring Stockholm.

Våra tjänster finns tillgängliga på både lång- och korttidsbasis. Anlitar du oss för regelbundna kontroller upptäcks små problem tidigt och kan enkelt åtgärdas, innan de blir stora problem. Det är du som bestämmer hur uppdraget ska utformas, vi ser det som en självklarhet att vara så flexibla som möjligt.

Våra vaktmästare har lång erfarenhet och kan enkelt utreda behov och hitta lösningar. Den här typen av effektiv fastighetsservice sparar stora kostnader för dig. Hör av dig till oss för trygga tjänster inom vaktmästeri utifrån bred kompetens! Våra fastighetsskötare finns tillgängliga i Stockholm under alla veckans dagar, även på helger.