Arkiv- och dokumentflytt i Stockholm och södra Sverige

Problemet med dokument är platsen de kräver. Många kommer till oss på Rospiggen Express AB när ett arkiv har växt ur sin gamla lokal och behöver flytta till större. Rospiggen erbjuder en helhetslösning för flytt, med en strömlinjeformad process om sparar tid för dig. Våra tjänster kan anpassas helt efter dina önskemål. Medan vi sköter både planering och genomförande kan du ägna dig åt kärnverksamheten. För att minimera påverkan på din vardag jobbar vi även på helgerna.

Två av våra starkaste sidor är professionalitet och effektivitet, vilket kommer väl till pass vid arkivflytt. Med garanterad tystnadsplikt och goda säkerhetsrutiner är vårt flyttföretag ett bra val. Det är viktigt att använda systemtänkande och hålla fokus under hela processen. På så sätt gör vi det lätt för dig och de andra på företaget att hitta i ert nya arkiv efter flytt.

Begär en offert från oss redan idag! Vi finns tillgängliga på telefon och e-post för att besvara alla frågor du kan tänkas ha kring att flytta arkiv.