Företagsflytt & Kontorsflytt i Solna

Företagsflytt i Solna och Stockholm är ingen enkel sak. Det är en vetenskap som bör utföras av erfarna flyttexperter. Detta påstående är i alla fall sant, om du ej vill ha en massa strul och onödiga driftstopp i er verksamhet som följd.

Professionell Företagsflytt i Solna

Förlorad arbetstid innebär förlorade intäkter och vi Rospiggen Express tar detta på största möjliga allvar. Faktum är att kontorsflyttningstjänster är vårt absoluta expertområde och vi kommer säkerställa att ditt företag hålls i gång som vanligt medan du flyttar från en adress till en annan. Vi åtar oss även natt- och helguppdrag för att minimera driftstopp i våra kunders verksamheter.

Med våra detaljerade förberedelser, specialiserade tjänster och oöverträffade expertis inom företagsflytt i Solna och Stockholm är du i säkert sällskap om du ger uppdraget till oss. Oavsett om du flyttar ett kontor från en adress till en annan i Solna, eller till andra sidan av Stockholm så kommer vi att säkerställa att företagsflytten utförs på bästa möjliga sätt.

Varför Rospiggen Express?

✔ Vi är fullt försäkrade och certifierade enligt ISO och har över 25 års erfarenhet inom företags- och kontorsflytt i Solna.

Säkraste kontorsflyttarna i Solna med omnejd. Samtliga medarbetare som utför kontorsflyttar för Rospiggen Express är Personalsäkerhetskontrollerade. De har genomgått säkerhetsskyddsutbildningar och är certifierade för att arbeta med säkerhetskänsligt material.

✔ Flexibla lösningar inom företagsflytt i Solna. I samråd med er så bokar vi in en tid som passar er kalender bäst. Vi kan flytta ert kontor på natten och under helgen, eller på helgdagar.

✔ Vi hanterar hela flyttprocessen – allt från nedpackning och uppackning till möbelmontering och datakoppling.

✔ Garanterat fast pris – inga som helst konstigheter, du betalar exakt enligt överenskommet avtal.

Har du några frågor om företags- och kontorsflytt i Solna? Varmt välkommen att kontakta våra vänliga medarbetare på 08-54 54 22 80.