Företagsflytt & Kontorsflytt i Bromma

Flytta ditt företag och kontor med Rospiggen Express

Rospiggen Express grundades redan på 90-talet och var då en pionjär inom flyttbranschen. Sedan dess så har vi utvecklats till att bli en ledande aktör inom kontors- och företagsflytt i Bromma och Stockholm. Vi förstår att tid är pengar och det är därför som vi har utvecklat en smidig och professionell flyttprocess för företag i Stockholmsområdet.

Vart ni än flyttar er verksamhet i Bromma eller Stockholmsområdet så kommer vi att hantera ert företags omlokalisering med största effektivitet och omsorg. Att flytta ett helt kontor kan vara komplext, men med hjälp av vår erfarna personal och exakta planering så garanterar vi en företagsflytt som ligger på absolut högsta nivå inom branschen.

Företagsflytt i Bromma av Rospiggen Express:

Säkraste alternativet inom företagsflytt i Bromma. Samtliga medarbetare vid er kontorsflytt är Personalsäkerhetskontrollerade. Detta innebär att de certifierade för att arbeta med säkerhetskänsligt material och utbildade i säkerhetsskydd.

Fast pris – transparens är kärnan i vår verksamhet. Det finns inga obehagliga överraskningar med Rospiggen Express, vårt ”all inclusive-pris” är skräddarsytt för er företagsflytt och inkluderar alla arbets- och transportkostnader.

Nedpackning av alla möbler och kontorsmaterial – med Rospiggen Express så gör du minimalt med arbete själv. Exempelvis datorer, elektronik, TV-apparater, tavlor, kontorsmaterial och mycket mer finns med i vår lista över föremål som kommer att packas, förvaras och transporteras med största tillförsikt.

Transportering – vi flyttar allt material till er nya företagsadress i Bromma med omnejd.

Uppackning av kontorsmaterial, möbelmontering och datakoppling – vi säkerställer så att alla möbler, kontorsmaterial och datorer, etc packas upp och monteras snabbt och effektivt för att minimera onödiga driftstopp i er verksamhet.

Professionell och pålitlig flyttfirma – Rospiggen Express är fullt försäkrade och certifierade enligt ISO och har över 25 års erfarenhet inom kontorsflytt i Bromma och närliggande områden.

Flexibel kontorsflyttning i Bromma

Våra erfarna flyttspecialister kommer att skapa ett anpassat schema för att säkerställa att er verksamhet flyter på som vanligt. Exempelvis så kan ni boka in er företagsflytt på både helger och nätter. Vi gör allt som vi kan för att säkerställa att företagsflytten ej påverkar er ordinarie verksamhet.

Med vår omfattande erfarenhet inom företags- och kontorsflytt i Bromma och Stockholm så tar ni ett mycket klokt beslut om ni anlitar oss på Rospiggen Express. Faktum är att det finns inget som kommer att hindra oss från att ge er en femstjärnig upplevelse från början till slut om ni ger förtroendet till oss!

Om du har några frågor, varmt välkommen att kontakta våra flyttspecialister på telefonnummer 08-54 54 22 80.