Flytt

Vi är ett modernt flytt- serviceföretag med terminaler i Stockholm, Värmdö och Norrtälje. Rospiggen förfogar över ett 15-tal fordon och sammanlagt c:a 30 chaufförer, packmästare och expressarbetare.

Vi utför dagligen flera kontors- och företagsflyttningar både i Mälardalen och Öresundsregionen samt övriga Sverige. Rospiggens linjebilar trafikerar varje vecka sträckan Stockholm-Malmö-Göteborg.

Att flytta är ofta en stor omställning, därför erbjuder vi extra trygghet med vår långa erfarenhet. Vi på Rospiggen flyttar dagligen hela hem och smågods i Stockholm, Norrtälje, Malmö och Göteborg.

Att flytta med Rospiggen är tryggt och enkelt. Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning eller prisuppgift.

Rospiggen Express AB har alla branchförsäkringar och är medlem i Svenska Åkeriföreningen.

Bohagsflyttar/Privatflyttningar

Alla privatflyttar är unika och kräver mycket av flyttfirman som ska utföra uppdraget. Vi på Rospiggen lyssnar på kundens olika krav och jobbar utefter det. Vi utför kostnadsfria besiktningar åt alla våra kunder. Besiktning det är ett bra sätt för att få ett rättvist perspektiv på flyttens alla olika förutsättningar.

Företagsflyttningar

Vi erbjuder samma höga servicenivå till företag med flera tusen anställda som till fåmansbolag. Våra transportlösningar omfattar flytt av kontor, lager, butiker och verkstäder av de mest skiftande slag över hela landet.

Varje företagsflytt är unik och kräver planering, struktur och erfarenhet. Därför väljer flera företag dagligen Rospiggen Express som flyttleverantör.

Lager/Arkivflytt

Kräver god struktur och systematik. Ni kan överlåta packning och uppmärkning, demontering och montering av lagerhyllor och pallstallage till Rospiggen. Ni kan välja att göra delar av för och efterarbetet själva eller överlåta allt på oss. Vi flyttar även kompaktarkiv, både el- och handdrivna.

Omflyttningar

Ta hjälp av Rospiggen vid interna omflyttningar då företaget omstrukturerar eller nyanställer. Vår personal hjälper Er med allt från möbelomflyttningar till vaktmästarsysslor.
Tungtransporter

Vi flyttar alla typer av säkerhetsskåp och maskiner etc. Våra erfarna tungtransportörer hittar lösningar till de allra flesta transportuppdrag. Vi har även kranbilar och truckar till vårt förfogande vid specialtransporter.

Möbelmontering

Vi hjälper Er med möbelmontering vid nyleveranser. Vi utför även enklare snickeriarbeten och montering av whiteboards etc.

Avtal

Vi ger Er även förmånliga avtal för god kostnadskontroll och utökad tillgänglighet. Avtalet kan utöver företagsflyttningar även omfatta privatflyttningar av de anställda.

Vi hjälper naturligtvis även till med magasinering, tipptransporter, exportpackning m.m. Om så önskas förmedlar vi dessutom kontakter med rekommenderade mäklare, flyttkonsulter, larminstallatörer, uppköpare av möbler etc. som Ni har behov av i samband med flytten.

Låt Rospiggen ta hand om Er flytt så att Ni kan koncentrera Er på kärnverksamheten istället!