Företagsflytt & Kontorsflytt i Sollentuna

Effektiv kontors- och företagsflytt för alla typer av företag. Vi vet att driftstopp innebär förlorade intäkter. Att säkerställa att er verksamhet flyter på som vanligt under er flytt är vår största prioritet.

På Rospiggen Express så förstår vi att pålitlighet är en absolut nyckelfaktor för vår verksamhet, därför levererar vi alltid exakt det som vi har lovat. Vårt engagemang för att alltid leva upp till våra kunders förväntningar har resulterat i mängder av nöjda kunder och lyckade företagsflyttar i Sollentuna och Stockholm.

Företagsflyttar är vanligtvis en komplicerad process. I de allra flesta fall kräver kontorsflyttning mycket pengar och ansträngning som gör det till en överväldigande upplevelse för många företag. Omlokalisering innebär också förlorad arbetstid eftersom det tar en betydande tid att organisera, packa, flytta och slutligen packa upp på en ny plats.

Oavsett om du endast måste flytta ett litet privat kontor eller ett stort företag med hundratals kontorsmöbler är det smarta alternativet att anlita en professionell flyttfirma som oss på Rospiggen Express.

Våra kvalificerade medarbetare är helt hängivna för att göra er företagsflytt så enkel och stressfri som möjligt. Exempelvis så utför vi även företagsflyttar på helgdagar och nätter för att minimera driftstopp i våra kunders verksamheter.

Varför ska du anlita Rospiggen Express för en företagsflytt i Sollentuna?

✔ 25 års erfarenhet av företags- och kontorsflytt i Sollentuna med omnejd.

Säkraste flyttfirman inom företags- & kontorsflytt i Sollentuna. Alla kontorsflyttare är sanna experter och även Personalsäkerhetskontrollerade. I klarspråk så innebär detta att de är utbildade i säkerhetsskydd och certifierade för arbeten med säkerhetskänsligt material.

✔ Vi hanterar hela processen, allt från montage och möbelmontering till packning och datakoppling. Hos oss får du en betydligt enklare företagsflytt då du ej behöver planera, organisera och samordna med olika leverantörer. Du kan lugnt koppla av medan vi fixar allt.

✔ Certifierade enligt ISO och specialiserade inom kontors- och företagsflytt.

✔ Flexibel flyttfirma i Sollentuna – i samråd med er så bestämmer vi när flytten ska utföras. Vi utför även kontorsflytt på nätter och helger för att underlätta för våra kunder.

✔ Garanterat fast pris – du vet exakt hur mycket företagsflytten kommer att kosta innan vi har påbörjat något arbete.

Är du redo att boka in en kontorsflytt i Sollentuna redan idag? Få en kostnadsfri offert! Om du har några frågor, ring till oss på 08-54 54 22 80.