Företagsflytt & Kontorsflytt i Upplands Väsby

De nöjdaste kunderna och den högsta standarden inom kontors- och företagsflytt i Upplands Väsby och Bollstanäs! Vi inleder processen med att i samråd med er sammanställa en detaljerad och skräddarsydd flyttplan för hur vi på bästa möjliga sätt kan flytta ert företag till er nya företagsadress. Hos oss får ni en komplett helhetslösning till ett garanterat fast pris.

Vi på Rospiggen Express är en flyttfirma vars absoluta expertområde är inom företags- och kontorsflytt. Vi garanterar er en smidig övergång till ert nya kontor med våra professionellt utbildade kontorsflyttare. Med över 25 års erfarenhet inom kontors- och företagsflytt i Upplands Väsby och Bollstanäs med omnejd så är vi helt övertygade om att ni kommer att få en 5-stjärnig upplevelse.

Vår främsta prioritet är att minimera driftstopp så att ni kan sätta i gång ert företag på er nya adress så snart som möjligt. På grund av detta, så kan ni även anlita oss på helger och nätter, vi levererar alltid exakt enligt överenskommet avtal!

Avgörande Fördelar med Rospiggen Express:

✔ Fast pris utan några som helst dolda avgifter.

✔ ISO certifierade och fullt försäkrad flyttfirma.

Säkraste valet för företagsflyttar i Upplands Väsby, Bollstanäs. Våra flyttarbetare är Personalsäkerhetskontrollerade, vilket innebär att de har genomfört säkerhetsskyddsutbildningar och att de är certifierade för arbeten med säkerhetskänsligt material.

✔ Erfarna och professionella kontorsflyttare med över 25 års erfarenhet inom företags- och kontorsflytt i Upplands Väsby och Bollstanäs.

✔ Flexibel flyttfirma – vi strävar alltid efter att uppnå total kundnöjdhet. Detta innebär att vi anpassar oss efter våra kunders kalendrar och åtar oss även natt- och helguppdrag, etc.

✔ Detaljerad och anpassad flyttplan enligt era exakta behov och önskemål.

✔ Packnings- och uppackningstjänster av alla möbler, datorer och kontorsmaterial ingår i flyttpriset.

✔ Demontering och återmontering av alla möbler, datorer och kontorsmaterial ingår i flyttpriset.

Vi åtar oss alla uppdrag inom företagsflytt, oavsett omfattning

Många flyttfirmor i Upplands Väsby har endast resurserna för att flytta mindre företag. Oavsett om det är ett litet eller stort kontor, så har vi på Rospiggen Express både expertisen och resurserna för att säkerställa ett flyttjobb enligt branschens bästa praxis.

För mer information om vårt erbjudande inom företags- och kontorsflytt i Upplands Väsby och Bollstanäs, ring oss på 08-54 54 22 80.