Kontorsflytt & Företagsflytt i Skärholmen


Att anlita rätt flyttfirma är den absoluta nyckeln för en framgångsrik kontorsflytt. Å andra sidan, om du väljer fel aktör så kan detta få ödesdigra och kostsamma konsekvenser.

Vi förstår till fullo den pressen som dagens företag står inför. När du sedan lägger till omvälvningen av en kontorsflytt till ert företags dagliga aktiviteter, så kan detta kännas helt överväldigande då det är mycket som står på spel. Om något strular under företagsflytten så kan detta enkelt leda till driftstopp i verksamheten vilket i sin tur resulterar i förlorade företagsintäkter.

På grund av detta så är vanligtvis det smartaste alternativet att välja det säkra före det osäkra. Det vill säga, en erfaren flyttfirma som oss på Rospiggen Express som bevisligen har utfört mängder av lyckade företagsflyttar tidigare.

Av alla flyttfirmor som erbjuder företagsflytt i Skärholmen, varför bör ni välja oss på Rospiggen Express? Till att börja med så är vi sanna specialister på kontorsflytt och har över 25 års erfarenhet och mängder av nöjda kunder som kan intyga om våra tidigare arbeten.

Till skillnad från många andra flyttfirmor så förstår vi de unika utmaningarna med att flytta ett företag. Vi vet att en stor del av vårt jobb är att begränsa störningarna i er dagliga verksamhet. Exempelvis åtar vi oss både natt- och helguppdrag för att underlätta för våra kunder. Detta innebär att ert företag kan flyta på som vanligt under hela flyttprocessen.

Fler anledningar varför du bör överväga oss på Rospiggen Express:

✔ Fullt försäkrad ISO certifierad flyttfirma.

✔ Medlemmar i Svenska Åkeriförbundet och i Åkeriföreningen ABC Åkarna.

✔ Innehar samtliga branschförsäkringar i SMF (Sveriges möbeltransportörers Förbund).

Säkraste kontorsflyttarna i Skärholmen. Våra kontorsflyttare är Personalsäkerhetskontrollerade flyttexperter. De har genomgått säkerhetsskyddsutbildningar och är certifierade för att arbeta med säkerhetskänsligt material.

✔ Flexibel företagsflytt och minimalt med driftstopp. Vid behov så jobbar vi dygnet runt och åtar oss även helg- och nattuppdrag för att hjälpa våra kunder. Vi kan bokstavligen säkerställa att er företagsverksamhet flyter på som vanligt under hela företagsflytten.

✔ Garanterat fast pris där allt ingår. Redan innan arbetet tar sin början så vet du exakt hur mycket kontorsflytten kommer att kosta. Vi hanterar alla olika moment under hela flyttprocessen som exempelvis nedpackning, uppackning och möbelmontering.

✔ Resurser och expertis för att hantera alla olika slags kontorsflyttar, oavsett omfattning.

Oavsett om ni flyttar ert kontor till en annan adress i Skärholmen eller till andra sidan av Stockholm så ska du känna dig trygg med att vi på Rospiggen Express är det perfekta alternativet. Våra professionella kontorsflyttare kommer att göra allt som krävs för att ni ska få en 5-stjärnig företagsflytt.

För mer info om kontorsflytt i Skärholmen från oss på Rospiggen Express, ring till 08-54 54 22 80.