Företagsflytt & Kontorsflytt i Täby

Trygg & pålitlig flyttfirma i Täby – för en enkel och stressfri flyttprocess. Professionell kontors- och företagsflytt i Täby är en vetenskap som bör utföras av en erfaren flyttfirma. Detta är i alla fall sant om du vill undvika en massa strul med onödiga driftstopp och förlorad arbetstid i er verksamhet som följd.

Rospiggen Express är ett fullserviceföretag med 25 års erfarenhet av kontorsflytt i Täby och omgivande områden. Som ett av de äldsta och absolut säkraste flyttföretagen i Täby anställer vi aldrig ”tillfälliga hjälpare” som inte är pålitliga, licensierade, kvalificerade eller försäkrade för att flytta era saker.

Samtliga medarbetare hos oss är Personalsäkerhetskontrollerade vilket innebär att de har genomgått en säkerhetsprövning och utbildningar i säkerhetsskydd. Detta är en stor fördel för er då detta säkerställer att er kontorsflytt utförs av personer som är certifierade för att delta i säkerhetskänslig verksamhet, samt utbildade i säkerhetsskydd.

Faktum är att de flesta flyttfirmor i Täby eller Stockholm kan ej matcha detta, vilket är en stor trygghetsfaktor för ert företag om ni väljer att anlita oss på Rospiggen Express för en kontorsflytt i Täby med omnejd.

Med Rospiggen Express får ditt företag en smidig och stressfri flytt

Våra kontorsflyttare har stor erfarenhet av att säkerställa så att våra kunders företagsflyttar ej påverkar deras ordinarie verksamheter. Detta innebär att vi utför er kontorsflytt vid en tidpunkt som passar er bäst. Vi jobbar både på nätter och helger för att säkerställa bästa möjliga lösning för er.

Varför bör du anlita Rospiggen Express?

✔ Fasta priser inom företagsflytt i Täby.

✔ ISO certifierade och fullt försäkrad flyttfirma.

✔ Personalsäkerhetskontrollerade – samtliga kontorsflyttare hos oss har genomgått utbildningar i säkerhetsskydd och är certifierade för att arbeta med säkerhetskänsligt material.

✔ Erfaren och professionell flyttfirma med över 25 års erfarenhet inom kontors- och företagsflytt i Täby.

✔ Flexibel flyttfirma i Täby – vi anpassar oss efter era behov. Bland annat så kan ni anlita oss på helger och nätter, etc.

✔ Packnings- & uppackningstjänster av allt flyttgods ingår i priset.

✔ Demontering och återmontering av allt flyttgods ingår i priset.

Rospiggen Express hanterar alla företagsflyttar, oavsett omfattning

De allra flesta flyttfirmorna i Täby har ej resurserna för att utföra större företagsflyttar, utan kan endast åta sig mindre uppdrag. Rospiggen Express kan ni anlita oavsett projektets omfattning.

Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss för din nästa företags- och kontorsflytt i Täby området. Ring oss gärna nu på 08-54 54 22 80.