Företagsflytt & Kontorsflytt i Huddinge

Till skillnad från en bohagsflytt så kräver en kontorsflytt extra uppmärksamhet och omsorg då driftstopp i ett företags verksamhet innebär förlorade intäkter. Vi på Rospiggen Express har stor förståelse för vad som står på spel i er verksamhet och är sanna experter inom företagsflytt i Huddinge med omnejd.

Vi har vi en välbeprövad flyttstrategi som bokstavligen säkerställer att er företagsflytt ej påverkar er ordinarie verksamhet. Sammantaget så har vi mer än 25 års erfarenhet inom kontorsflytt i Huddinge och Stockholmsområdet vilket är ett starkt kvitto på att vi levererar tjänster som många företagskunder efterfrågar. Låt oss ta hand om er nästa kontorsflytt, så säkerställer vi att ni får en bekymmersfri upplevelse.

Företagsflytt i Huddinge från Rospiggen Express:

✔ Erfarna flyttexperter med över 25 års branscherfarenhet i Huddinge och Stockholm.

✔ Garanterade fasta priser utan dolda avgifter.

✔ All-inclusive / Komplett helhetslösning för kontorsflytt i Huddinge. Allt ingår i priset – vi fixar allt från nedpackning och transportering till uppackning, demontering och montage av kontorsmöbler, datorer och allt annat flyttgods.

✔ ISO certifierade och fullt försäkrad flyttfirma i Huddinge.

Det säkraste valet inom kontors- och företagsflytt i Huddinge. Alla våra medarbetare är Personalsäkerhetskontrollerade flyttexperter. Våra kontorsflyttare har genomgått utbildningar i säkerhetsskydd och är certifierade för att jobba med säkerhetskänsligt material. Personalsäkerhetskontrollerade flyttarbetare är faktiskt ovanligt inom flyttbranschen. Detta är ytterligare ett bevis på vårt företags legitimitet, samtidigt som det är en stor trygghetsfaktor för våra kunder.

✔ Skräddarsytt upplägg för er kontorsflytt i Huddinge – vi anpassar oss efter er verksamhet. Ni kan anlita oss på vardagar, helgdagar och nätter, etc. Vi gör allt som vi kan för att företagsflytten ska gå i linje med era önskemål.

✔ Expert hantering av värdefulla och känsliga föremål.

✔ Fullständig försäkring av allt flyttgods.

✔ Företagsflytt med dygnet runt support. Under kontorsflytten så kommer ni att erbjudas möjligheten att kontakta oss under hela dygnet. Vi jobbar hårt för att säkerställa att ni får både kundsupport och en företagsflytt enligt bästa möjliga branschstandard.

Har ni några frågor om företagsflytt i Huddinge?

Oavsett era flyttbehov så finns vi på Rospiggen Express här för att svara på era frågor och även för att hjälpa er med en förstklassig företagsflytt. Kontakta oss gärna nu på 08-54 54 22 80.