Kontorsflytt & Företagsflytt i Botkyrka

Nummer 1 inom företagsflytt i Botkyrka, Salem, Rönninge & Norsborg med omnejd!


Letar du efter en kontorsflyttare i Botkyrka området? Då borde du läsa vidare. Att anlita rätt flyttfirma som oss på Rospiggen Express kommer att hjälpa er att spara både tid och pengar. Detta på grund av att företagsflyttar är en komplicerad process som kräver både erfarenhet och specialkunskap.

Om du väljer fel flyttfirma och något oförväntat inträffar som exempelvis strul, förseningar och egendomsskador så kan detta resultera i driftstopp i er verksamhet med kostsamma efterverkningar som följd. Den enkla sanningen är att professionella kontorsflyttare gör jobbet både betydligt snabbare och bättre.

Vår process inom företagsflytt är baserad på över 25 års erfarenhet inom kontorsflyttning i Botkyrka och Stockholmsområdet. Denna ovärderliga erfarenhet har byggt oss till det företaget som vi är idag och säkerställer att ni kommer få en förstklassig flyttupplevelse om ni väljer oss.

Snabba fakta om Rospiggen Express:

✔ Mer än 25 års erfarenhet av företagsflytt i Botkyrka och Stockholm med omnejd.

✔ Fullt försäkrad och ISO certifierad flyttfirma.

✔ Professionella och auktoriserade kontorsflyttare.

✔ Personalsäkerhetsgodkänd flyttpersonal.

✔ Stolta medlemmar av Svenska Åkeriförbundet och Åkeriföreningen ABC Åkarna.

✔ Vi har samtliga branschförsäkringar enligt SMF (Sveriges möbeltransportörers Förbund).

✔ Garanterat fast pris där allt ingår i företagsflytten – packning och uppackning av allt flyttgods, frånkoppling och återinkoppling av alla datorer, samt montage av kontorsmöbler.

✔ Flexibel flyttfirma – ni kan anlita oss på helger och nätter, etc. Vi gör allt som vi kan för att minimera driftstopp i er verksamhet.

Har du några frågor om företagsflytt?

Om det är första gången som du är involverad i en kontorsflytt så har du förmodligen en del frågor. Faktum är att du kanske inte vet var du ska börja. Innan vi ger dig en offert så diskuterar vi gärna detaljerna tillsammans med dig. Därefter så skräddarsyr vi en plan för er kontorsflytt som är baserad på era specifika behov och önskemål.

Behöver du fler anledningar till att ni bör välja oss på Rospiggen Express?

Varmt välkommen att ringa till oss på 08-54 54 22 80 så kan vi ge dig fler anledningar varför ni bör överväga oss. Om valet faller på en annan flyttfirma så önskar vi er lycka till med er kontorsflytt i Botkyrka och hoppas att ni ger oss chansen en annan gång i stället.