Företagsflytt & Kontorsflytt i Nacka

#1 inom företagsflytt i Nacka!

Rospiggen Express är välkända inom professionell kontors- och företagsflytt i Nacka och närliggande områden. Vi har stor erfarenhet av att flytta företag och kontor i alla storlekar och tillhandahåller snabba och effektiva omlokaliseringar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Fast pris och minimalt med driftstopp

Hos oss får ni en kontorsflytt till ett garanterat fast pris utan några som helst dolda avgifter, oavsett komplexiteten i er kontorsflyttning. Vår högsta prioritet är att betjäna företag i Nacka med snabba och effektiva kontorsflyttningar samtidigt som vi upprätthåller enastående kundservice och säkerställer minimalt med driftstopp i våra kunders verksamheter.

Helhetslösning inom kontors- och företagsflytt i Nacka

Förlorad arbetstid för våra kunder innebär att de förlorar intäkter vilket vi tar på största möjliga allvar. Detta i sin tur innebär att vi kan flytta ert kontor på exempelvis helger och nätter, vi anpassar oss helt efter era behov och önskemål. Tillsammans med er så skräddarsyr vi en plan för hur vi kan flytta ert företag till er nya adress på bästa möjliga sätt.

Något annat som är ovanligt inom företagsflytt i Nacka med omnejd och som verkligen utmärker vår flyttfirma från övriga aktörer är att samtliga kontorsflyttare hos oss är Personalsäkerhetskontrollerade. Detta innebär att de är utbildade i säkerhetsskydd och auktoriserade för att arbeta med säkerhetskänsligt material. Detta är en extra trygghet för dig som kund och ett starkt kvitto på vår legitimitet.

Vår process inom kontorsflytt i Nacka:

  1. Kostnadsfritt offertförslag. Vår flyttprocess är väldigt enkel och den börjar med att vi sammanställer en kostnadsfri flyttoffert. Ring till oss på 08-54 54 22 80, eller alternativt fyll i formuläret på vår offertsida för företag.

  2. Vi bokar in ett möte tillsammans med er. En av våra medarbetare besöker ert kontor och granskar exakt vad som behöver göras för att kontorsflytten ska bli så effektiv som möjligt.

  3. Ni blir tilldelade en erfaren flyttsamordnare / projektledare. Vi jobbar hårt för att er flyttupplevelse ska vara så enkel och stressfri som möjligt. Från början till slut kommer en av våra projektledare att hålla er uppdaterade om processen. Detta är något som verkligen uppskattas av våra kunder då de inte behöver oroa sig utan blir kontinuerligt informerade om deras företagsflytt.

  4. Packning och demontering av kontorsmöbler och allt annat flyttgods. Vi packar ihop allt ert flyttgods och transporterar det till er nya företagsadress.

  5. Uppackning och återmontering av alla kontorsmöbler och allt annat flyttgods. Vi packar upp, monterar era möbler och säkerställer att allt flyttgods är på rätt plats i er nya företagslokal.

Våra företagsflyttar i Nacka sker vanligtvis efter öppettider eller på nätter och helger så vanligtvis är störningarna i våra kunders verksamheter väldigt begränsade. Vårt löfte till er är att vi kommer att arbeta hårt och vid behov även dygnet runt för att leverera en företagsflytt som samspelar med era behov bäst.

För mer information om kontorsflytt i Nacka från oss på Rospiggen Express är du välkommen att kontakta oss på 08-54 54 22 80.