Tungtransporter

Vi på Rospiggen Express AB utför olika sorters tungtransporter åt företag och privatpersoner. Vi har arbetat med flytt i Stockholm sedan mitten av 1980-talet, vilket har gett oss erfarenhet inom alltifrån maskinflytt och att flytta kassaskåp till andra typer av specialtransporter. Våra medarbetare har all kompetens om hur tungtransport ska skötas på rätt sätt. Med gott om kranbilar och truckar till vårt förfogande kan vi hantera alla sorters objekt utan problem.

Rospiggen strävar efter att erbjuda en helhetslösning vid flytt och fastighetsservice. Du är välkommen att kombinera specialtransport med kontorsflytt eller privatflytt. På så sätt kan vi sköta all planering och hela genomförandet. Det sparar tid som du förmodligen hellre lägger på annat än att samordna olika leverantörer.

Vi arbetar med effektiv tungtransport i hela området kring Stockholm, både på vardagar och helger. Självklart har vi ansvarsförsäkring och alla nödvändiga certifikat. Fyll i en offertförfrågan för att komma i kontakt med ett företag som tar dina transporter på allvar! Hör av dig på telefon eller e-post för svar på alla frågor och funderingar.