Bohagsflytt Stockholm – Privatflytt

Varje bohagsflytt är unik och kräver personal med engagemang för uppgiften, både i planeringsfasen och när tjänsten utförs. Rospiggen Express AB är en professionell flyttfirma i Stockholm, med personal som har bra förståelse kring frågeställningar våra kunder kan ställas inför i samband med en bohagsflytt.

Privatflytt är alltid personligt och sätter olika krav på oss som flytthjälp. Med bilar som mäter mellan 95m3 till 8m3 finns något för var och en, oavsett hur stort du bor. Vår utmaning ligger i att utforma den bästa lösningen för just dig, därför lyssnar vi aktivt på dina önskemål och anpassar oss därefter. För att passa alla scheman finns Rospiggen tillgängliga för flytthjälp även under helger.

Bohagsflytt efter dina behov

Sedan 1986 har vi skapat en smart och strukturerad rutin, vilket ger dig en smidigare flytt där du inte behöver lägga tid på planering och samordning. Du kan välja att packa själv eller överlåta det till våra packmästare, som är experter på att emballera känsliga föremål. Vi kan leverera packmateriel i god tid och även ordna flyttstädning.

Kontakta oss redan idag så har vi flytten planerad och klar på nolltid! Vi tar uppdrag på flytt i Stockholm och runtom i södra Sverige. För att kunna lämna ett fast pris besöker vi dig och gör en kostnadsfri besiktning. Den tar vanligtvis inte mer än 30 minuter och du binder dig inte på något sätt. Därefter skickar vi en skriftlig offert inom ett par dagar. Självklart har vi F-skattsedel, trafiktillstånd och bohagsförsäkring. Vi svarar gärna på alla dina frågor över telefon och e-post.