Företagsflytt Stockholm

Rospiggen Express AB är ett rikstäckande flyttserviceföretag med terminaler i Stockholm, Värmdö och Norrtälje. Företagsflytt är en av våra specialiteter. Vi genomför strukturerade flyttningar av allt från det lilla företaget till bolag med flera tusen anställda. Rospiggen hanterar även mindre omflyttningar när de anställda byter kontorsrum sinsemellan eller när möbler ska till och från källare/lager. Självklart erbjuder vi flyttförsäkring enligt branschens gällande regler för bohag 2010 och kontor 2003.

Kontorsflytt

Vid varje kontorsflytt med Rospiggen har du en personlig kontaktman som tar hänsyn till just dina speciella förutsättningar och krav. Genom lång erfarenhet har vi format en effektiv rutin och kan planera inför alla möjliga scenarion för din flytt. Vi utför transport av tunga objekt som kassaskåp och dylikt, hjälper till med möbelmontering av leveranser och levererar vaktmästeritjänster i stil med uppmontering av whiteboards och vägghyllor. Vid behov kan du hyra eller köpa flyttlådor från oss.

Hör av dig redan idag för att begära offert! Kostnad beror självklart på omfattningen av din företagsflytt. Med 15 anpassade fordon och 30 personer tillgängliga kan vi hantera det mesta med kort väntetid. Rospiggen anpassar sig efter dig snarare än tvärt om, därför arbetar vi även på helgerna. Vi finns ofta tillgängliga inom två veckor för en stor kontorsflytt i Stockholm, men mindre uppdrag kan vi ofta ta inom en vecka.

Vi ger dessutom förmånliga avtal till dina anställda avseende privatflyttningar! Våra sverigebilar kan genomföra bohagsflyttningar över hela Sverige, även med kort varsel.